© 2019 by Vagabond Haven

Pictures © Boris Laible 

GÖR DET SJÄLV

 

Vi hjälper dig att planera och bygga ditt alldeles unika tiny house

Många som kontaktar oss vill bygga sitt tiny house själv, men vill få hjälp med vissa delar. Vi hjälper dig gärna med precis den delen i bygget som du inte kan eller vågar göra själv!

Vill du köpa en välbyggd trailer för ditt projekt? Få rådgivning? Ska vi hjälpa dig att rita ditt hus? Vill du bara köpa stommen eller kanske ett färdigt men oinredd hus?

 

VAD KOSTAR DET ATT FÅ HJÄLP MED DESSA OLIKA DELAR?

LÄS MER HÄR NEDANFÖR. 

 

TRAILERS/UNDERREDEN

Specialtillverkade lättviktsunderreden & tungviktsunderreden

RÅDGIVNING & RITNING

Få hjälp att planera & rita ditt hus.

OINREDDA HUS

Stomme, isolering, väggar, golv, tak, fönster & dörrar

INREDNING & UTRUSNING

El, vvs, värme, badrum, kök, loft, hyllor, garderob, osv.

 
 
 

Prisexempel

För våra färdig planerade modeller kan vi enkelt lämna exakta prisuppgifter. Om du hellre vill ha ett helt eget design, så beror priset på många faktorer så som materialval, tekniskt komplexitet, storlek, planlösning, inredning och utrustning. 

 

Oinredda hus: 300 000 - 450 000 kr.

 Nyckelfärdiga hus: 500 000 - 750 000 kr.

Hur beställer man?

Steg 1 Kontakta oss, så pratar vi om dina önskemål gällande funktion, form, storlek, din budget och allt annat viktigt. I detta steg blir det bara övergripande planering. Detaljplanering, skisser och konstruktionsritningen gör vi i nästa steg.

Steg 2 Boka en byggperiod och säkra dig din plats i kön. Om du vill köpa en av våra modeller så är den återbetalningsbara bokningsavgiften 5 000 kr (gratis för sommarstugorna). Om du vill få ett specialbyggd hus ligger bokningsavgiften på 15 000 kr. När vi har fått bokningsavgiften är du garanterad din plats i vår kö. I priset ingår planering & rådgivning, skisser & konstruktionsritning, samt allt annat administrativt arbete. När du är helt nöjd med ritningen och vill sätta igång, så skriver vi ett kontrakt och du får din bokningsavgift tillbaka. Nu kan bygget starta!

Steg 3 Ditt hus byggs och är klar för levererans efter ca 2-3 månader.