TJÄNST 1 :

Administratör / säljare sökes 

Vi söker nu efter en person med utbildning och erfarenhet inom kontorsarbete och försäljning, ett brinnande intresse för att skapa ett mera hållbart och fritt levnadssätt, en passion för arkitektur, inredning och hus - även sådana som är tiny. Du ska vara kreativ, innovativ och drivande, och ha enkelt för att skapa och kommunicera struktur i projekt och arbetsflöden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av administration och försäljningen:

 

Svara på mejl och telefonsamtal från kunder och samarbetspartners. Sköta beställningar, dvs. hantera kommunikation mellan kunderna och produktionen. Uppdatera hemsidan, beställformulär och kataloger. Upprätta och förnya annonser och annat marknadsföringsmaterial. Skicka och betala fakturor och sköta bokföringen. 

 

Förutom dessa arbetsuppgifter kommer du att få hjälpa till precis där det behövs då projekten är mångsidiga och varierande. Det kan vara allt från att hitta nya smarta lösningar som gör våra hus ännu mera energisnåla och miljövänliga, till att gå på olika mässor för att representera oss, göra visningar av våra hus, sköta sociala medier eller bygga upp samarbeten med andra företag som delar vår vision.

Bakgrund

 

 • Utbildning och erfarenhet av administrativt kontorsarbete 

 • Utbildning och erfarenhet inom försäljning - gärna inom en relaterat bransch såsom t.ex. byggbranschen och med hållbarhet i fokus 

 • Flytande svenska och engelska (och gärna ett till språk) i tal och skrift

 • Lätt för att skriva texter (mail, blogginlägg, reklamtexter osv.)

 • Erfarenhet inom bokföring

 • Kunskap inom naturvänligt byggande är ett plus

 • Självgående och strukturerad med god vana av att planera och hålla ihop projekt med flera intressenter

 • Motivation och personliga egenskaper värderas högt

Omfattning

 

Omfattningen ligger till att börja med på 50%. För att kunna känna in varandra börjar vi med en provanställning på 3 månader med början så snart som möjligt. Jag ser gärna att vi jobbar tillsammans på vårt kontor i Uppsala åtminstone 1 dag i veckan. Resten av tiden kan du gärna jobba hemifrån om du föredrar det. Detta kan vi klura ut tillsammans.

Ansökan, märkt “Namn Efternamn - administratör”

skickas till info@vagabondhaven.com senast den 16.04.2021.

TJÄNST 2 :

Ansvarig för marknadsföring 

Vi söker nu efter dig med utbildning och erfarenhet inom marknadsföring samt ett brinnande intresse för att skapa ett mer hållbart och fritt levnadssätt, en passion för arkitektur, inredning och hus - även sådana som är tiny. Du ska vara kreativ, innovativ och drivande, och ha enkelt för att skapa och kommunicera struktur i projekt och arbetsflöden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av marknadsföring:

 

Våra tiny houses är fantastiska och vi vill visa dem för världen. Kanaler kan vara allt från sociala medier, tidningar, TV, mässor och utställningar, till innovativa idéer som en egen blogg eller videoserie, en Skandinavienturné eller skapandet av en ekoby.

Förutom detta kommer du få hjälpa till precis där det behövs då projekten är mångsidiga och varierande. Det kan vara allt från att hitta nya smarta lösningar som gör våra hus ännu mera energisnåla och miljövänliga, till att bygga upp samarbeten med andra företag som vill förverkliga sätt att bo som främjar gemenskap, personlig och finansiell frihet. 

Bakgrund

 

 • Utbildning och erfarenhet inom marknadsföring - gärna inom en relaterat bransch såsom t.ex. byggbranschen och med hållbarhet i fokus

 • Utbildning och erfarenhet inom social media marketing 

 • Erfarenhet av brand marketing

 • En bakgrund inom ekovänligt byggande är ett stort plus

 • Självgående och strukturerad med god vana av att planera och hålla ihop projekt med flera intressenter

 • Flytande svenska och engelska (och gärna ett till språk) i tal och skrift

 • Lätt för att skriva texter (mail, blogginlägg, reklamtexter osv.)

 • Motivation och personliga egenskaper värderas högt

Omfattning

 

Omfattningen ligger på 50% -100%. För att kunna känna in varandra börjar vi med en provanställning på 3 månader med början så snart som möjligt. Jag ser gärna att vi jobbar tillsammans på vårt kontor i Uppsala åtminstone 1 dag i veckan. Resten av tiden kan du gärna jobba hemifrån om du föredrar det. Detta kan vi klura ut tillsammans.

Ansökan, märkt “Namn Efternamn - marknadsföring”

skickas till info@vagabondhaven.com senast den 16.04.2021.