Modell Elise

DESIGNED BY Vagabond Haven

Screenshot 2019-12-04 at 12.38.15.png

Perfekt för Familjen

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 7,3 x 2,5 x 4 m

Boarea: 16 m2 + 9 m2 loft

Kan dras bakom bilen

Screenshot 2019-12-04 at 14.00.37.png

Rulla genom världen tillsammans med din Familj i detta mirakulösa hus där barnen har sin sovkoja under det upphöjda vardagsrummet och föräldrarna kan titta på stjärnorna genom takfönstret på sovloftet.

Oinrett   44 900 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   57 600 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng, en stege till sovloftet och en garderob. Även i trappan upp till vardagsrumsloftet och i garderoben i badrummet finns mycket förvaringsutrymme. Badrummet har dessutom en extra stor dusch, mulltoalett, handfat, samt rymliga skåp och plats för tvättmaskin. Köket är utrustat med diskho, kyl och frys, ugn och spis samt köksfläkt. Där finns både under- och överskåp samt kökshyllor. Huset värms som standard med två eldrivna element och en infraröd spegelpanel i badrummet

Vill du veta mer om vår Elise?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark