Modell Lucia

DESIGNED BY Vagabond Haven

Screenshot 2019-12-04 at 12.38.07.png

Perfekt för par

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 10 x 3 x 4 m

Boarea: 23 m2 + 11 m2 loft

Fraktas med lastbil

Allas favorit: vår vackra Lucia med sitt extra stora kök och det rymliga vardagsrummet. Öppna de vida dörrarna och låt sommarvindar blåsa in eller slappna av framför kaminen och lyssna på hur elden sprakar och regnet smattrar på taket.

Oinrett   49 200 €

inflyttningsklart hus på plattform som fraktas med lastbil och som du kan inreda helt efter dina egna önskemål. El, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   66 300 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 180 cm säng, två nattduksbord och en hörnbokhylla på loftet. På nedervåningen står en praktisk bäddsoffa med förvaring. Även i trappan upp till loftet och i garderoben i badrummet finns mycket förvaringsutrymme. Badrummet har dessutom en dusch, WC, handfat med skåp och plats för tvättmaskin. Köket är utrustat med diskho, kyl och frys, ugn och spis samt köksfläkt. Där finns både under- och överskåp. Huset värms som standard med ett element och infraröd golvvärme i hela nedervåningen. 

Vill du veta mer om vår Lucia?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark