Modell Porto

DESIGNED BY Aurora Company

Perfekt för Familjen

Yttermått: 7,3 x 2,5 x 4 m

Boarea: 16 m2 + 9 m2 loft

Kan dras bakom bilen

I samma storlek som vår vackra Elise med sina två stora sovloft bjuder Porto på mycket plats och förvaringsutrymmen. I skandinavisk avskalat stil upplevs Huset som ljust och luftigt och ändå känner man sig här ombonat och hemtrevlig.

CIRKA PRIS:  Oinrett   37 000 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum  och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

CIRKA PRIS:  Inrett   47 000 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng, en Soffa med förvaring, ett nedfällbart bord och två stolar. Mycket förvaring finns även i garderoben och i trappan upp till det ena loftet. Till det andra loftet leder en stege. Badrummet har duschkabin, WC, tvättställ med skåp och en spegel. Köket är utrustat med diskho, kyl och frys, ugn och spis samt köksfläkt. Huset värms som standard med två eldrivna element. 

Vill du veta mer om vår Porto?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen, samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020 by Vagabond Haven