Modell Porto

DESIGNED BY Aurora Company

Screenshot 2019-12-04 at 12.38.15.png

Perfekt för Familjen

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 7,3 x 2,5 x 4 m

Boarea: 16 m2 + 9 m2 loft

Kan dras bakom bilen

Screenshot 2019-12-04 at 14.00.37.png
Porto floorplan.jpg

I samma storlek som vår vackra Elise med sina två stora sovloft bjuder Porto på mycket plats och förvaringsutrymmen. I skandinavisk avskalad stil upplevs huset som rymligt och på samma gång ombonat och hemtrevligt.

Oinrett   43 000 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum  och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   54 100 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng, ett nedfällbart bord och två stolar. Mycket förvaring finns även i garderoben och i trappan upp till det ena loftet. Till det andra loftet leder en stege. Badrummet har duschkabin, mulltoalett, och ett tvättställ med skåp. Köket är utrustat med underskåp, diskho, ett litet kylskåp , ugn och spishäll med två plattor, samt köksfläkt. Huset värms som standard med två eldrivna element och ett infraröd spegelpanel på badrummet

Vill du veta mer om vår Porto?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen, samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark