Modell Ronja

DESIGNED BY Vagabond Haven

Screenshot 2019-12-04 at 12.38.07.png

Perfekt för par

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 6,6 x 2,5 x 4 m

Boarea: 14 m2 + 5 m2 loft

Kan dras bakom bilen

Screenshot 2019-12-04 at 14.00.37.png
Ronja floorplan .png
Ronja loft with porch

Ronja är vår nyaste och en av våra mest mobila tiny houses. Namnet fick hon av Astrid Lindgrens rövardotter från Mattisskogen. Hon lockar en att ge se ut på vägen till nya platser och är drömboendet för den frihetsälskande  vagabonden.

Ronja utan veranda

Oinrett   39 500 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerat. Badrum och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   50 600 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för Huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng och ett nedfällbart bord och två stolar. Mycket förvaring finns även i garderoben och i trappan upp till loftet. Badrummet har duschkabin, mulltoalett, och ett tvättställ med skåp. Köket är utrustat med underskåp, diskho, kyl och frys, ugn och spis samt köksfläkt. Huset värms som standard med två eldrivna element och en infraröd spegelpanel i badrummet

Vill du veta mer om vår Ronja?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark