Modell Sara

DESIGNED BY Vagabond Haven

Screenshot 2019-12-04 at 12.38.15.png
icons8-truck-96.png

Perfekt för Familjen

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 11 x 3 x 4 m

Boarea: 25 m2 + 11 m2 loft

Fraktas med lastbil

Screenshot 2020-12-30 at 19.36.52.png

Barnens sovrum ligger över vardagsrummet, föräldrarnas på övervåningen över badrummet. I vardagsrummet bredvid köket finns plats för både matbord och Soffhörna och badrummet är både rymligt och har egen utgång ifall du vill bygga till.

Oinrett   50 500 €

inflyttningsklart hus på plattform som fraktas med lastbil och som du kan inreda helt efter dina egna önskemål. El, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   68 200 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 180 cm säng, två nattduksbord och en hörnbokhylla på loftet. Upp till barnens sovrum finns en stege. På nedervåningen står en praktisk bäddsoffa med förvaring. Även i trappan upp till föräldrarnas sovrum och i garderoben i badrummet finns mycket förvaringsutrymme. Badrummet har dessutom en dusch, WC, handfat med skåp och plats för tvättmaskin. Köket är utrustat med diskho, kyl och frys, ugn och spis samt köksfläkt. Där finns både under- och överskåp. Huset värms som standard med ett element och infraröd golvvärme i hela nedervåningen. 

Vill du veta mer om vår Sara?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark