Modell Sunshine

DESIGNED BY Aurora Company

Screenshot 2019-12-04 at 12.38.07.png

Perfekt för par

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 6,6 x 2,5 x 4 m

Boarea: 14 m2 + 6 m2 loft

Kan dras bakom bilen

Screenshot 2019-12-04 at 14.00.37.png
Sunshine floorplan .jpg

LÅt solen skina in i detta ljusa och luftiga tiny house som är minstingen bland våra modeller. Interiören är nerskalat och enkel och upphöjs av ljuset som strömmar in från alla håll. 

Oinrett   38 700 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum  och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   49 400 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng,trapp upp till loftet med förvaringsutrymme, samt ett nedfällbart bord och två stolar. Badrummet har duschkabin, mulltoalett, och ett tvättställ med skåp. Köket är utrustat med underskåp, diskho, ett litet kylskåp, ugn och spishäll med två plattor. Huset värms som standard med två eldrivna element och ett infraröd spegelpanel på badrummet

Vill du veta mer om vår Sunshine?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark