Modell Verona

DESIGNED BY Aurora Company

Perfekt för par

iconfinder_home_126572.png

Yttermått: 6,6 x 2,5 x 4 m

Boarea: 14 m2 + 8 m2 loft

Kan dras bakom bilen

Screenshot 2019-12-04 at 14.00.37.png

Verona är ett fantastiskt fint tiny house med egen liten terass precis utanför dörren. Här kan du sitta på sommaren och njuta av utsikten. Inne finns både ett rymligt kök med barbord samt en stor bäddsoffa att mysa i när mörkret har fallit.

Oinrett   39 000 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum  och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

Inrett   49 700 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng, trapp upp till loftet med förvaringsutrymme, en garderob, ett nedfällbart bord och två stolar. Badrummet har duschkabin, mulltoalett, och ett tvättställ med skåp. Köket är utrustat med underskåp, diskho, ett litet kylskåp, ugn och spishäll med två plattor. Huset värms som standard med två eldrivna element  och ett infraröd spegelpanel på badrummet.

Vill du veta mer om vår Verona?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen, samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Stamp Mark