Modell Verona

DESIGNED BY Aurora Company

Perfekt för par

Yttermått: 6,6 x 2,5 x 4 m

Boarea: 14 m2 + 8 m2 loft

Kan dras bakom bilen

Verona är ett fantastiskt fint tiny house med egen liten terass precis utanför dörren. Här kan du sitta på sommaren och njuta av utsikten. Inne finns både ett rymligt kök med barbord samt en stor bäddsoffa att mysa i när mörkret har fallit.

CIRKA PRIS:  Oinrett   34 000 €

inflyttningsklart hus på hjul som kan dras bakom bilen och som du kan inreda helt efter dina egna Önskemål. el, vatten, avlopp och ventilation är redan installerade. Badrum  och kök är förberedda, men omöblerade - precis som resten av huset.

CIRKA PRIS:  Inrett   43 000 €

I den inredda varianten behöver du bara öppna dörren och du är hemma för huset är fullt möblerat. Om du väljer standardutrustningen finns det en bekväm 160 cm säng, en bäddsoffa med förvaring, en garderob, en stege upp till loftet, ett nedfällbart bord och två stolar. Badrummet har duschkabin, WC, tvättställ med skåp och en spegel. Köket är utrustat med diskho, ett litet kylskåp, ugn och spis. Huset värms som standard med två eldrivna element. 

Vill du veta mer om vår Verona?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen, samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020 by Vagabond Haven