20200712_130335.jpg

storlek LARGE

Välj en av modellerna nedan om du behöver mycket plats, vill ha extra bra isolering och om du bara vill flytta ditt hus några enstaka gånger.

Våra största och mest välisolerade hus.

Dessa hus kommer på en plattform och fraktas med lastbil.

Boarean ligger på 26-37 kvm. Modell Lucia & Felicia kan klassas som attefallshus.

 

Är dessa hus fortfarande tiny?

Välj en av modellerna nedan om du behöver mycket plats, vill ha extra bra isolering och om du bara vill flytta ditt hus några enstaka gånger. Våra lättviktshus i storlek MEDIUM används i hela Norden som bekvämt permanentboende. De kan dock inte uppfylla de strikta kraven på isoleringsvärden som många länder har. Vi kan inte heller bygga dem större än vi gör utan att hamna över 3,5 t som är gränsen för vad man får dra med bilen. Därför har vi tillsammans med våra partners från VMS Timber designat hus som klarar de hårda kraven på isoleringsvärden.

 

Både modell Felicia och Lucia kan klassas som attefallshus och som alla våra tiny houses är även husen i storlek LARGE arkitektritade och tillverkade av de bästa miljövänliga, hållbara och sunda material: från fasaden i lärkträ, thermowood eller gran, till isoleringen i träfiber, cellulosa, lin, hampa eller fårull och de ekologiska färgerna. 

 

Välj bland massor av alternativ när det kommer till material, färgval och inredning, och kolla in våra olika off-grid lösningar om du vill vara självförsörjande gällande el, vatten eller uppvärmning. Tillsammans med dig skapar vi ett hem som passar dina behov och din budget och anpassar stil och inredning precis efter dina önskemål.

VÅRA MODELLER I ÖVERBLICK

 

DESIGNED BY Vagabond Haven

Felicia

DESIGNED BY Vagabond Haven

Lucia

DESIGNED BY Vagabond Haven

Sara
 
 
 
 
Vill du veta mer om våra modeller?

Skicka oss ett meddelande så berättar vi exakt vad som ingår i standardversionen samt vilka olika alternativ gällande material, inredning och utrustning du kan välja ifrån.

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom kort.

Hur beställer man?

1

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell. Tillsammans går vi igenom dina önskemål gällande funktion, form, storlek, din budget och allt annat viktigt.

2

Vi planerar detaljerna och du får en kostnadsfri offert. När du är helt nöjd både med huset och priset, skriver vi ett kontrakt och bygget kan börja.

3

Ditt hus byggs och är klart för levererans 

efter ca 3- 4 månader.

Du har säkert tusen frågor gällande ditt tiny house:

  • Var får jag ställa mitt hus och behöver jag söka bygglov?

  • Hur funkar det med vatten och avlopp?

  • Kan man bli självförsörjande gällande el och uppvärmning?

  • Hur levereras mitt hus och vad behöver jag förbereda?

Svar på detta och mycket mer hittar du här:

Och så kan du självklart alltid kontakta oss.

Vi hjälper dig gärna.