VÅRA TINY HOUSES

 

Tiny Houses för året-runt boende

- på hjul, plattform eller flotte

Vi har designat en rad olika tiny houses i olika stilar och för olika ändamål: Våra lättviktshus väger under 3,5 t och kan dras bakom bilen. Våra tyngre hus som nästan når upp till passiv hus standard levereras vanligtvis på en plattform. Men även de kan monteras på en flotte eller trailer och dras med traktor eller lastbil. Vi har ritat upp hus för singeln, paret och till och med familjen. Och eftersom alla hus kan klassas som attefallshus behövs det i de flesta fall inget bygglov för att sätta upp de.

 

Alla våra tiny houses är arkitektritade och tillverkade av de bästa miljövänliga, hållbara och sunda material: Från fasaden i lärkträ, värmebehandlat sibirisk furu eller gran, över isoleringen i träfiber, cellulosa, lin, hampa eller fårull till de ekologiska färgerna. 

 

Välj en av våra modeller här nedanför eller få ett specialbyggd hus anpassad precis efter dina föreställningar: Tillsammans med dig skapar vi ett hem som passar dina behov och din budget och anpassar storlek, planlösning, stil och inredning precis efter dina önskemål.

Vi erbjuder finansiering

Tiny houses från 350 € / månad!

Läs mer här

VÅRA MODELLER

 NYTT: TRANSPORT INGÅR ! 

 
 

Perfekt för Singels

Kan dras bakom bilen

M O D E L L   R O N J A

-  16 kvm yttermått

Ronja är vår minsta och mest mobila tiny house. Namnet fick hon av Astrid Lindgrens rövardotter från Mattisskogen. Hon lockar en att ge se ut på vägen till nya platser och är drömboendet för den frihetsälskande  vagabonden.

Oinrett   36 100 €

Inrett   45 000 €

M O D E L L   E L I S E 

-  18 kvm yttermått

Rulla genom världen tillsammans med din Familj i detta mirakulösa hus där barnen har sin sovkoja under det upphöjda vardagsrummet och föräldrarna kan titta på stjärnorna genom takfönstret på sovloftet.

Oinrett   36 700 €

Inrett   48 000 €

Perfekt för familjen

Kan dras bakom bilen

 

Perfekt för singles ... eller nykära

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   V I L H E L M I N A  

-  21 kvm yttermått

För alla drömmare, artister och naturälskare har vi skapat Vilhelmina. Under hennes höga, välvda tak och bland de vackra detaljerna i trä känner man sig så så ombonad och samtidigt luftig och fri att låtarna skriver sig själva.

Oinrett   44 100 €

Inrett   59 600 €

Perfekt för singles

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L    M I R A

-  22 kvm yttermått

Mira är ett fantastiskt fint tiny house med tillbyggd växthus. På sommaren kan du njuta av utsikten från hennes stora takterass. Interiören är enkel och upphöjs av ljuset som strömmar in från alla håll.

Oinrett   47 000 €

Inrett   62 300 €

Perfekt för par

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   F E L I C I A  

-  26 kvm yttermått

Livsnjutare och kärlekspar älskar vår Felicia, som med sitt upphöjda vardagsrum med den stora bokhyllan och hörnsoffan skapar en känsla av att ha ett flertal mysiga rum och krypin på bara 24 kvm. 

Oinrett   53 100 €

Inrett   64 900 €

Perfekt för par

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   L U C I A  

-  30 kvm yttermått

Allas favorit: vår vackra Lucia med sitt extra stora kök och det rymliga vardagsrummet. Öppna de vida dörrarna och låt sommarvindar blåsa in eller slappna av framför kaminen och lyssna på hur elden sprakar och regnet smattrar på taket.

Oinrett   54 800 €

Inrett   71 900 €

Perfekt för familjen

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   S A R A   

-  35 kvm yttermått

Barnens sovrum ligger över vardagsrummet, föräldrarnas på övervåningen över badrummet. I vardagsrummet bredvid köket finns plats för både matbord och Soffhörna och i farstun finns gott om plats för ytterkläder och skor. 

Oinrett   56 200 €

Inrett   73 800 €

EGEN DESIGN ?

Hittar du inte det du letar efter bland våra modeller?

Tillsammans med dig designar vi ditt alldeles unika tiny house!

PRISER

Planering, design & arkitektritning:

5000 €

Ditt tiny house

Oinrett 

Inrett  

1700 - 2200 €  / kvm

2200 - 3000 € / kvm

 
 

HUR BESTÄLLER MAN?

Steg 1 Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt modell: antingen ett av våra modeller från ovan eller ditt alldeles unika tiny home! Tillsammans går vi igenom dina önskemål gällande funktion, form, storlek, din budget och allt annat viktigt. 

Steg 2 Vi planerar detaljerna och du får en kostnadsfri offert. Tackar du ja, skriver vi ett kontrakt och bygget kan börja!

Steg 3 Ditt hus byggs och är klar för levererans efter ca 2 - 3 månader.

LEVERANS & MONTERING

 

Vi levererar ditt tiny house färdigmonterad och redo att flytta in direkt till din önskade plats. Transportpriset ingår redan i priserna ovan! 

 

Våra 3,5 t lättviktshus Ronja och Elise kommer på en trailer som kan dras bakom bilen om du har BE-körkortet.

 

Våra tyngre tiny houses Vilhelmina, Mira, Felicia, Lucia & Sara kommer på en plattform och skickas till din plats med lastbil. Avlastningen organiseras i förväg och sker med kran. Om du föredrar det kan även dessa hus monteras på en flotte eller en trailer som kan dras med traktor eller lastbil. 

 

När husen levereras på en plattform rekommenderar vi att förbereda ett fundament av markskruv eller ett lager av grus och betongklossar på vissa punkter. Vi kommer naturligtvis berätta exakt vad du ska tänka på när det är dags!

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020 by Vagabond Haven