© 2019 by Vagabond Haven

VÅRA TINY HOUSES

 

Tiny Houses för året-runt boende

- på hjul, plattform eller flotte

Vi har designat en rad olika tiny houses i olika stilar och för olika ändamål: Våra lättviktshus väger under 3,5 t och kan dras bakom bilen. Våra tyngre hus som nästan når upp till passiv hus standard levereras vanligtvis på en plattform. Men även de kan monteras på en flotte eller trailer och dras med traktor eller lastbil. Vi har ritat upp hus för singeln, paret och till och med familjen. Och eftersom alla hus kan klassas som attefallshus behövs det i de flesta fall inget bygglov för att sätta upp de.

 

Alla våra tiny houses är arkitektritade och tillverkade av de bästa miljövänliga, hållbara och sunda material: Från fasaden i lärkträ, värmebehandlat sibirisk furu eller gran, över isoleringen i träfiber, cellulosa, lin, hampa eller fårull till de ekologiska färgerna. 

 

Välj en av våra modeller här nedanför eller få ett specialbyggd hus anpassad precis efter dina föreställningar: Tillsammans med dig skapar vi ett hem som passar dina behov och din budget och anpassar storlek, planlösning, stil och inredning precis efter dina önskemål.

VÅRA MODELLER

 

Perfekt för Singels

Kan dras bakom bilen

M O D E L L   R O N J A

-  16 kvm yttermått

Ronja är vår minsta och mest mobila tiny house. Namnet fick hon av Astrid Lindgrens rövardotter från Mattisskogen. Hon lockar en att ge se ut på vägen till nya platser och är drömboendet för den frihetsälskande  vagabonden.

 Oinrett   406 000 SEK

Inrett   545 000 SEK

 

M O D E L L   E L I S E 

-  17 kvm yttermått

Rulla genom världen tillsammans med din Familj i detta mirakulösa hus där barnen har sin sovkoja under det upphöjda vardagsrummet och föräldrarna kan titta på stjärnorna genom takfönstret på sovloftet.

 Oinrett   432 000 SEK

Inrett   582 000 SEK

Perfekt för familjen

Kan dras bakom bilen

 

Perfekt för singles ... eller nykära

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   V I L H E L M I N A  

-  21 kvm yttermått

För alla drömmare, artister och naturälskare har vi skapat Vilhelmina. Under hennes höga, välvda tak och bland de vackra detaljerna i trä känner man sig så så ombonad och samtidigt luftig och fri att låtarna skriver sig själva.

 Oinrett   473 000 SEK

Inrett   608 000 SEK

Perfekt för singles

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L    M I R A

-  22 kvm yttermått

Mira är ett fantastiskt fint tiny house med tillbyggd växthus. På sommaren kan du njuta av utsikten från hennes stora takterass. Interiören är enkel och upphöjs av ljuset som strömmar in från alla håll.

 Oinrett   524 000 SEK

Inrett   667 000 SEK

Perfekt för par

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   F E L I C I A  

-  26 kvm yttermått

Livsnjutare och kärlekspar älskar vår Felicia, som med sitt upphöjda vardagsrum med den stora bokhyllan och hörnsoffan skapar en känsla av att ha ett flertal mysiga rum och krypin på bara 24 kvm. 

 Oinrett   526 000 SEK

Inrett   632 000 SEK

Perfekt för par

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   L U C I A  

-  30 kvm yttermått

Allas favorit: vår vackra Lucia med sitt extra stora kök och det rymliga vardagsrummet. Öppna de vida dörrarna och låt sommarvindar blåsa in eller slappna av framför kaminen och lyssna på hur elden sprakar och regnet smattrar på taket.

 Oinrett   532 000 SEK

Inrett   762 000 SEK

Perfekt för familjen

För tungt för att dra med bilen.

 

M O D E L L   S A R A   

-  35 kvm yttermått

Barnens sovrum ligger över vardagsrummet, föräldrarnas på övervåningen över badrummet. I vardagsrummet bredvid köket finns plats för både matbord och Soffhörna och i farstun finns gott om plats för ytterkläder och skor. 

 Oinrett   584 000 SEK

Inrett   792 000 SEK

EGEN DESIGN ?

Hittar du inte det du letar efter bland våra modeller?

Tillsammans med dig designar vi ditt alldeles unika Tiny house!

PRISER

Oinrett 

Inrett  

18 000 SEK  / kvm

26 000 SEK / kvm

 
 

HUR BESTÄLLER MAN?

Steg 1 Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt modell: antingen ett av våra modeller från ovan eller ditt alldeles unika tiny home! Tillsammans går vi igenom dina önskemål gällande funktion, form, storlek, din budget och allt annat viktigt. 

Steg 2 När du känner att du vill anlita oss för att bygga ditt tiny house, kan du boka en byggperiod och säkra dig din plats i vår kö:

2020

JANUARI - FEBRUARI

MARS - APRIL
MAJ - JUNI

JULI - AUGUST

SEPTEMBER - OKTOBER

NOVEMBER - DECEMBER

fullbokat

fullbokat

1 plats kvar

2 platser kvar

4 platser kvar

4 platser kvar

Om du vill köpa en av våra modeller så är den återbetalningsbara bokningsavgiften 5 000 SEK. Om du vill få ett specialbyggd hus ligger bokningsavgiften på 15 000 SEK. När vi har fått bokningsavgiften är du garanterad din plats i vår kö. I priset ingår planering & rådgivning, skisser & ritning i 3D, samt allt annat administrativt arbete.

 

När du är helt nöjd och vill sätta igång, så skriver vi ett kontrakt och du får din bokningsavgift tillbaka. Vår ritning skickas nu till vår arkitekt som gör konstruktionsritningen. Nu kan bygget starta!

Steg 3 Ditt hus byggs och är klar för levererans efter ca 1 - 2 månader.

LEVERANS & MONTERING

 

Vi levererar ditt tiny house färdigmonterad och redo att flytta in direkt till din önskade plats. Våra lättviktsmodeller levereras på en trailer som kan dras bakom bilen.

 

Även våra tungviktsmodeller kan monteras på en flotte eller en trailer som kan dras bakom traktorn eller lastbil. Som standard kommer de dock på en plattform av limträbalkar. Avlastningen organiseras i förväg och sker med kran.

 

Vi rekommenderar att förbereda ett fundament av markskruv eller ett lager av grus och betongklossar på vissa punkter.

 

Vi berättar såklart exakt hur man ska gå till väga när det blir dags!