VÅRA MIKROHUS

 

Mikrohus i värmebehandlat sibiriskt furu för året-runt boende

Permanentboende, gäststuga, strandhus, skrivarstuga, ateljé, kontor eller semesterboende. Det rustika yttre och den gedigna interiören i trä gör våra mikrohus till den perfekta tillflykten mitt ute i naturen. Och eftersom de kan klassas som friggebod behövs det inget bygglov för att sätta upp de.

 

Alla våra mikrohus är byggda av 45mm värmebehandlat sibirisk furu, eller "ThermoWood", som har helt enastående egenskaper vad gäller hållbarhet, formstabilitet och isoleringsförmåga. Det är också ett miljövänligt alternativ till impregnerat trä. Om du vill använda ditt mikrohus året runt, installerar vi en miljövänlig isolering. Du kan även välja bland en rad olika uppvärmningsalternativ, inredningsalternativ och off-grid lösningar.

 

   Som standard är våra mikrohus byggda på en plattform och kan enkelt lastas på en lastbil för transport. Om du vill kunna dra ditt hus bakom en bil monterar vi det på ett specialtillverkad trailer åt dig. Kan våra mikrohus simma? Absolut: de behöver bara monteras på en av våra flottor!

 

Vi har designat ett antal olika modeller. Om du har andra idéer skräddarsyr vi planlösningen, inredningen och färger exakt efter dina önskemål!

Vi erbjuder finansiering

Micro houses från 85 € / månad!

Läs mer här

VÅRA MODELLER I ÖVERBLICK

Vagabond Haven-holiday cottage-kitchen-s

MODELL SOFIA

WhatsApp Image 2019-09-09 at 07.19.33.jp

OINRETT MIKROHUS

Helt nytt:
Nu även med raka hörn

för större yta och enklare möblering

NYTT: RAKA HÖRN

RUNDADE HÖRN

Vilken form gillar du bäst?

 
 

Alla Priser i Euro inkl. 25% moms

O i n r e t t   m i k r o h u sanpassa planlösningen precis enligt dina önskemål. Fönster, dörrar och elen är redan installerade.

8 100 € 

M O D E L L   H E L E N A -   Bastu eller övernattningsstuga? Med Helena behöver du inte välja: Hon är vår mest romantiska stuga.

12 000 € 

M O D E L L    L I S A  -   Med sina två separata rum, och det lilla badrummet får här upp till sex personer plats.

16 500 €

M O D E L L    S O F I A  -  Detta mysiga mikrohus för 1 - 4 personer har ett sovrum, ett badrum och ett kök.

16 500 €

M O D E L L   A N T O N I A  - Fullt utrustad för en familj på fyra är Antonia det perfekta semesterboende.

18 000 € 

NYHETER

Från 4 800 € 

Overnight  pods - Våra nyaste och mest ekonomiska övernattnings

stugor i funky rund och oval form.

facility  pods - Här finns plats för alla möjliga faciliteter så som  delade duschar, toaletter eller tvättstugor.

OINRETT MIKROHUS - 8 100 Euro

Ett oinrett mikrohus med fönster, dörrar och installerad el som du kan utrusta precis efter dina önskemål. Se våra olika tillval längre ner.

 

MODELL HELENA - 12 000 Euro

 

Med sin lyxiga vedeldade bastu, den stora dubbelsängen och extra stora fönster åt alla håll, är Helena definitivt den mest romantiska av våra modeller.

MODELL LISA - 16 500 Euro

Övernattningsstuga, strandhus, ateljé, kontor, gäststuga eller lekstuga. Med sina två separata rum, och det lilla badrummet får här upp till sex personer plats.