© 2019 by Vagabond Haven

VÅRA MIKROHUS

 

Mikrohus i värmebehandlat sibiriskt furu för året-runt boende

Permanentboende, gäststuga, strandhus, skrivarstuga, ateljé, kontor eller semesterboende. Det rustika yttre och den gedigna interiören i trä gör våra mikrohus till den perfekta tillflykten mitt ute i naturen. Och eftersom de kan klassas som friggebod behövs det inget bygglov för att sätta upp de.

 

Alla våra mikrohus är byggda av 45mm värmebehandlat sibirisk furu, eller "ThermoWood", som har helt enastående egenskaper vad gäller hållbarhet, formstabilitet och isoleringsförmåga. Det är också ett miljövänligt alternativ till impregnerat trä. Om du vill använda ditt mikrohus året runt, installerar vi en miljövänlig isolering. Du kan även välja bland en rad olika uppvärmningsalternativ, inredningsalternativ och off-grid lösningar.

 

   Som standard är våra mikrohus byggda på en plattform och kan enkelt lastas på en lastbil för transport. Om du vill kunna dra ditt hus bakom en bil monterar vi det på ett specialtillverkad trailer åt dig. Kan våra mikrohus simma? Absolut: de behöver bara monteras på en av våra flottor!

 

Vi har designat ett antal olika modeller. Om du har andra idéer skräddarsyr vi planlösningen, inredningen och färger exakt efter dina önskemål!

VÅRA MODELLER I ÖVERBLICK

Vagabond Haven-holiday cottage-kitchen-s

MODELL SOFIA

WhatsApp Image 2019-09-09 at 07.19.33.jp

OINRETT MIKROHUS

 
 

O i n r e t t   m i k r o h u sanpassa planlösningen precis enligt dina önskemål. Fönster, dörrar och elen är redan installerade.

84 800 SEK

M O D E L L   H E L E N A -   Bastu eller övernattningsstuga? Med Helena behöver du inte välja: Hon är vår mest romantiska stuga.

128 000 SEK

M O D E L L    L I S A  -   Med sina två separata rum, och det lilla badrummet får här upp till sex personer plats.

160 100 SEK

M O D E L L    S O F I A  -  Detta mysiga mikrohus för 1 - 4 personer har ett sovrum, ett badrum och ett kök.

176 100 SEK

M O D E L L   A N T O N I A  - Fullt utrustad för en familj på fyra är Antonia det perfekta semesterboende.

180 900 SEK

NYHETER

Från 40 600 SEK

Overnight  pods - Våra nyaste och mest ekonomiska övernattnings

stugor i funky rund och oval form.

facility  pods - Här finns plats för alla möjliga faciliteter så som  delade duschar, toaletter eller tvättstugor.

OINRETT MIKROHUS - 84 800 SEK

Ett oinrett mikrohus med fönster, dörrar och installerad el som du kan utrusta precis efter dina önskemål. Se våra olika tillval längre ner.

 

MODELL HELENA - 128 000 SEK

 

Med sin lyxiga vedeldade bastu, den stora dubbelsängen och extra stora fönster åt alla håll, är Helena definitivt den mest romantiska av våra modeller.

MODELL LISA - 160 100 SEK

Övernattningsstuga, strandhus, ateljé, kontor, gäststuga eller lekstuga. Med sina två separata rum, och det lilla badrummet får här upp till sex personer plats.

 

MODELL SOFIA - 176 100 SEK

Sofias rustika yttre och den gedigna interiören i trä gör henne till den perfekta tillflykten mitt ute i naturen. Detta mysiga mikrohus för 1 - 4 personer har ett sovrum, ett badrum och ett kök med allt du behöver.

 

MODELL ANTONIA - 180 900 SEK

 

Antonia har sovplatser för fyra personer, ett litet kök och ett badrum med toalett och dusch. Hon är det perfekta semesterboende eller en lyxig gäststuga för trädgården.