© 2019 by Vagabond Haven

Pictures © Boris Laible 

VÅRA TINY HOMES

 

Välj en av våra modeller eller få ett specialbyggd hus anpassad precis efter dina önskemål

Tillsammans med dig skapar vi ett hus som passar dina behov och din budget och anpassar storlek, planlösning, stil och inredning precis efter dina önskemål. Om du vill köpa en av våra modeller, hittar du två av våra favoriter här nedanför.

Priser

För våra modeller nedanför kan vi enkelt lämna exakta prisuppgifter. Om du hellre vill ha ett helt eget design, så beror priset på många faktorer så som materialval, tekniskt komplexitet, storlek, planlösning, inredning och utrustning. 

 

Oinredda hus: 300 000 - 450 000 kr.

 Nyckelfärdiga hus: 500 000 - 750 000 kr.

 

Hur beställer man?

Steg 1 Kontakta oss, så pratar vi om dina önskemål gällande funktion, form, storlek, din budget och allt annat viktigt. I detta steg blir det bara övergripande planering. Detaljplanering, skisser och konstruktionsritningen gör vi i nästa steg.

Steg 2 Boka en byggperiod och säkra dig din plats i kön. Om du vill köpa en av våra modeller så är den återbetalningsbara bokningsavgiften 5 000 kr (gratis för sommarstugorna). Om du vill få ett specialbyggd hus ligger bokningsavgiften på 15 000 kr. När vi har fått bokningsavgiften är du garanterad din plats i vår kö. I priset ingår planering & rådgivning, skisser & ritning, samt allt annat administrativt arbete. När du är helt nöjd med ritningen och vill sätta igång, så skriver vi ett kontrakt och du får din bokningsavgift tillbaka. Nu kan bygget starta!

Steg 3 Ditt hus byggs och är klar för levererans efter ca 2-3 månader.

Våra modeller

Vilhelmina - 21 kvm

Från 595 000 kr

Vilhelminas höga, välvda tak, de vackra detaljerna i trä, de mjuka formerna och den väl genomtänkta planlösningen gör att man känner sig ombonad men samtidigt är det ljust, luftigt och rymligt.

Kazuki - 31 kvm

Från 650 000 kr

Ett vackert japanskt inspirerad hus. De stora fönstren i shoji stil, ljusa färgerna och den öppen planlösningen gav huset sitt namn: “Kazuki” som betyder harmoni.